CV-service

24 uurs CV-service

loodgieter uit breda

Steeds mee Nederlandse huishoudens gebruiken een CV-ketel of combiketel om hun huis met een goede verwarming te voorzien. Als gevolg van het veelvuldige gebruik, vooral in de herfst en winter maanden, kan uw CV-ketel storingen vertonen. Met onze jarenlange ervaring in CV-service weten wij het probleem snel te verhelpen. Wij bieden u een 24uurs CV-service! Met deze professionele service kunnen wij al onze klanten dag en nacht helpen.. Onze ervaren monteurs kunnen u snel en professioneel alle problemen met uw verwarming oplossen. Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk, zodat wij precies weten waar het probleem is.

 

Ons installatiebedrijf geeft u een 24 uurs CV-service, ook tijdens feestdagen!
Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons installatiebedrijf welkom!

Last van een storing?

Er kunnen diverse storingen voorkomen met uw CV-ketel. Voordat u contact opneemt met onze 24uurs CV-services, zijn enkele acties die men zelf kan doen! Vergelijk of de waterdruk van de verwarmingsketel naar behoren werkt. De waterdruk moet tussen de 1,5 en 2 bar staan. Bovendien is het belangrijk om men de verwarming regelmatig doet ventileren.

loodgieter breda omgeving

 

Gebruik hiervoor een speciale ontluchtingssleutel. Indien de waakvlam van uw CV-ketel is uitgegaan, kunt u deze gemakkelijk herstellen. Meer hedendaagse verwarmingsketels geven direct aan waar de fout ligt. Als de verwarming nog steeds een storing blijft aangeven, neem dan met spoed contact met ons op.

Onderhoud en reparatie

cv-service-loodgieter-sanitair

 

 

 

 

 

 

CV-ketel onderhoud, reparatie en spoedservice

Tevens verzorgen wij naast onze 24uur spoedservice onderhoud en reparatie van de verwarming. Laat uw CV-ketel regelmatig en vakkundig onderhouden, zo voorkoment u kostbare reparaties in de toekomst. Reparaties kunnen soms veel geld kosten, een goed onderhoud is dus erg belangrijk voor uw CV-ketel. Ook bij het vervangen van een CV-ketel kunnen wij u helpen om de juiste keuze te maken.

CV-service loodgieter

 

 

 

 

 

 

Onze diensten:

  • Loodgieter
  • Sanitair
  • CV-service
  • Gootsteen ontstoppen
  • Doucheputje verstopt
  • Verstopping
  • Dakgoot
  • Dakdekker

banner