Loodgieter Breda

Home | Erkende loodgieter Breda | Blog installatie bedrijf Breda
Kom net beneden de huiskamer in om te ontbijten en tot mijn grote schrik zie ik een plas water op de vloer liggen, wat verschrikkelijk op de nieuwe houten vloer.
Wanneer ik omhoog kijk zie ik allemaal vochtplekken in het plafond en hangen er druppels aan.

Loodgieter Breda spoedZo te zien is het dak lek dus snel op zoek naar de erkende loodgieter Breda, de erkende loodgieter Breda is het vertrouwde adres in Breda en omstreken.
Het heef de laatste dagen veel geregend en er lag ook een grote plas water op het balkon.
Ik heb daar geen aandacht aan besteed maar dat zal wel de oorzaak zijn.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

Bel 076-2059260

 

 

Ik zal meteen op zoek gaan naar het telefoon nummer van de erkende loodgieter Breda en vragen of ze direct komen voor reparatie. Snel even de vloer droog gemaakt, zie er niet goed uit. Denk gelijk ik hoop dat de verzekering dit betaald en ren naar de telefoon meteen maar de erkende loodgieter Breda gebeld.

Een aardige meneer van de loodgieter centrale Breda het probleem van de dak lekkage uitgelegd.
Deze loodgieter verzekerde mij dat er binnen 30 minuten een vakman zou komen om de lekkage te repareren.

Inderdaad 30 minuten later stond de loodgieter van de erkende loodgieter Breda bij me binnen en ging direct aan het werk

Eerst maar het dak nagekeken en het afvoer putje schoon gemaakt en ontstopt het balkon ziet er ook verwaarloosd uit. De loodgieter gaf aan dat het zink is aan vervanging toe en het dakmateriaal is op een aantal plekken zwaar beschadigd.

De erkende loodgieter Breda heeft een aantal zeilen tegen de regen op het balkon neergelegd en is me mijn man gaan overleggen.

Het is raadzaam om het balkon te renoveren de loodgieter geeft aan dat er nieuw dakbedekking materiaal en afvoerleidingen moet aan brengen.

Loodgieter BredaOok het zink moet vervangen worden net als dakbedekkings materiaal moet ook losgemaakt worden om te inspecteren of het hout eronder nog goed is.

Mijn man en de spoed loodgieter Breda hebben samen op een aantal plekken gekeken en gelukkig is het hout wel vochtig maar nog goed.

Mijn man de loodgieter zijn samen om tafel gaan zitten en er kwam razendsnel een offerte tot stand, de dakbedekking, afvoerleidingen en regenpijpen vernieuwen en op mijn verzoek een buitenkraan.
De erkende loodgieter Breda kwam met een scherpe prijs, dat gaf direct vertrouwen !

Ook gaf de loodgieter ons de tip, leg gelijk vlonders neer ter bescherming van de nieuwe dak het staat mooi en het beschermt uw nieuwe balkon.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

Bel 076-2059260

 

 

De Loodgieter gaf een adres waar volgens hem een ruime keuze vlonders tegen aantrekkelijke prijzen e koop is.

Loodgieter Breda voor alle spoedklussen in en rond het huis het adres voor alle loodgieters werkzaamheden tegen scherpe prijzen.

Erkende loodgieter Breda | Blog installatie bedrijf Breda

Nieuws en Updates

Verbind je met ons

Bel ons

076-2059260