Home | Erkende loodgieter Breda | Blog 24/7 loodgieter Breda
Wij zijn een snel groeiende advocaten kantoor en groeien uit ons jasje.

Loodgieter Breda

Er zijn de afgelopen jaren een aantal collega’s en medewerkers bij gekomen.
Het pand naast ons komt te huur en dat willen we bij onze praktijk gaan betrekken we willen graag installatie bedrijf Breda uitnodigen voor een advies en een offerte voor de loodgieters werkzaamheden.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

Bel 076-2059260

Bouwkundig hebben we het pand het al laten inspecteren door installatie bedrijf Breda

Het is het in uitstekende staat en goed onderhouden, met wat kleine verbouwingen kunnen we het aan onze smaak aanpassen.
Vandaag meteen contact opgenomen met installatie bedrijf Breda om een afspraak te maken.Vanmiddag om 17.00 uur komen de installateurs langs.

Prettig dat de afspraak met installatie bedrijf Breda na kantoortijd kan plaatsvinden.Op ons wensen lijst staan aparte toiletruimte voor bezoekers en een invalide toilet en die rolstoel toegankelijk is.

Een aparte ruimte waar we gezamenlijk de lunch kunnen gebruiken we denken aan een eenvoudige keuken, met plaats voor een werkblad, koelkast, vaatwasser en koffiecorner.
De adviseur van installatie bedrijf Breda heeft vast nog wel een aantal handige adviezen voor ons.
Ook de Centrale verwarming moet in orde zijn, zowel de capaciteit als de temperatuur, wanneer we door het pand lopen zien de installateurs waarschijnlijk een aantal zaken die wij over het hoofd zien.

Loodgieter Breda spoedDe ervaren loodgieter van installatie bedrijf Breda kwam stipt op tijd en maakte op ons en ervaren en vertrouwde indruk.
We zijn eerst samen met de loodgieter door ons bestaande pand gelopen waar we ook wat knelpunten zagen zitten. Daarna de bezichtiging van het nieuwe pand de uitstraling van ons kantoor moet wel overeenkomen.

Na overleg met de adviseur van installatie bedrijf Breda heeft de adviseur een keurige offerte uitgebracht met een aantal verbeteringen voor ons bestaande en het nieuwe pand.
Adviezen waar wij niet aan gedacht hebben maar absolute verbeteringen daar heb je nu een specialist voor nodig.

Spoed 24/7 en binnen 30 minuten bij u thuis

loodgieter Laren

Bel 076-2059260

 

 

Ook hebben de loodgieters van installatie bedrijf Breda een schema gemaakt in welke volgorde de loodgieters werkzaamheden me minimale overlast kunnen worden uitgevoerd en ons bestaande pand kan dan avonds of in he weekend worden gewerkt.

De loodgieter van installatie bedrijf Breda adviseert om in het het nieuw te betrekken pand de toiletgroepen bij de centrale hal en ontvangt balie te realiseren.

De loodgieter geeft ook aan de achterzijde van het pand de lunchruimte te plaatsen uiteraard met handige tips om deze ruimte functioneel in te richten op het terras een buitenkraan te installeren, handig voor de glazenwasser en karweitjes.
Op alle verdiepingen in het bestaande en nieuwe pand gescheiden toiletten voor dames en heren, gezien het aantal personen welke bij ons werken een noodzaak.
Installatie bedrijf Breda komt me een apart plan voor Installatie onderhoud van de CV ketels.

Voor ons staat nu al vast dat de loodgieters van installatie bedrijf Breda alle loodgieters werkzaamheden gaan uitvoeren.

Installatie bedrijf Breda staat met zijn loodgieters 24/7 dagen in de week klaar voor alle loodgieters werkzaamheden in en rond het huis.

Erkende loodgieter Breda | Blog 24/7 loodgieter Breda